Αγαπητοί γονείς των μαθητών του σχολείου μας

Ξεκινά σήμερα η λειτουργία της ιστοσελίδας του 9ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών που γίνεται ένα από τα 34 δημοτικά σχολεία του Νομού που δίνουν το στίγμα τους στο Διαδίκτυο.

 Ήταν μια επιθυμία   όχι μόνο των δικών μας, των εκπαιδευτικών αλλά και των περισσοτέρων γονέων της σχολής μας - που μέχρι σήμερα δεν είχαν εκπληρωθεί για τεχνικούς λόγους.

Σήμερα δημιουργείται ένας ιστότοπος,  μέσα στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, όπως τον θέλαμε. Ελπίζουμε να εκπληρώσουμε τον βασικό σκοπό για τον οποίο έγινε, ο οποίος δεν είναι άλλος από την ενίσχυση της ανάπτυξης και της προόδου του σχολείου και των μαθητών μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την εκπαιδευτική Η / Υ της Σχολής μας Κατερίνα Δάρα,  η οποία με την ευχή, την εργατικότητα, την επιμέλεια και τη αφοσίωση του κόπου και του χρόνου  δημιούργησε μια λειτουργικά φιλική και αισθητικά καλή ιστοσελίδα,  με πρωτοτυπία και χρήσιμο υλικό υλοποιώντας ό, τι ζητήθηκε.

Ο διαδικτυακός μας χώρος θα εντατικοποιηθεί σταδιακά και με παλαιότερο υλικό σχολικών δραστηριοτήτων, το οποίο είναι πλούσιο και γι 'αυτό θέλει το χρόνο του. Θα ήταν επομένως αδύνατο να παρουσιαστούν όλες οι καθημερινές μαθητικές δραστηριότητες.

Όπως θα διαπιστώσετε και από τις χρήσιμες συνδέσεις, η προτεραιότητα μας είναι, ο τρόπος δημοσίευσης του υλικού στον οποίο παρουσιάζονται μαθητές του σχολείου μας, να είναι  σύμφωνος με τις οδηγίες του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (όχι σύνδεση ονομάτων ή άλλων στοιχείων με μαθητές, όχι κοντά πλάνα , όχι ατομικές αλλά ομαδικές φωτογραφίες, κλπ).

Εάν  υπάρχουν ερωτήσεις ή παρατηρήσεις γονέων για το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, παρακαλείστε να ενημερώσετε άμεσα τον Δ / ντή Σχολείου που έχει την επιμέλεια και ευθύνη της ιστοσελίδας  και των υλικών που υπάρχουν σε αυτήν, ώστε να διορθωθούν τυχόν λάθη ή παραλείψεις, με την βοήθεια του εκπαιδευτικού Η / Υ κ. Δάρα, η οποία θα ενημερώνει την ιστοσελίδα με το νέο κάθε φορά υλικό και θα έχει την ευθύνη της τεχνικής λειτουργίας .

Ο Δ / ντής

Νικόλαος Κοτοπούλης

Επισκέπτες του ιστοχώρου μας:

2.png2.png9.png6.png7.png4.png
Μέσα στην ημέρα:26
Μέσα στο μήνα:669
Συνολικά:229674