Ομαδικό Παιχνίδι, συναγωνισμός, συνεργασία. 

Μια ωραία εμπειρία!

Συνοδοί Νίκος Παπαδόπουλος- Μαρία Μαυρομμάτη

 

ΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΦΥΣΗ!

Στο Περιβαλλοντικό Κέντρο '''ΔΡΩ " στη Ναυπακτο: άξιζε η επίσκεψη!

Δράση, παιχνίδι, εμπειρία, συνεργασία.

Τα παιδιά πηγή χαράς - ευγνωμοσύνης.

Το κλίμα εξόχως παιδαγωγικό και φιλόξενο!

Η κα Κατερίνα και ο κ. Νίκος  μας μύησαν σε συναρπαστικές φυσικές περιπέτειες.

Η συνέχεια για σουβλάκι χωριάτικες πίτες και παγωτό στο ωραίο ταβερνάκι ¨Ο Εύηνος¨ στη γέφυρα Μπανιά

 Video

ANApΛΥTIKA:

Ο σημερινός 2/ωρος περίπατος της ΣΤ τάξης (11.00-13.00)

Χρήσιμες πληροφορίες για ασφαλή πλοήγηση

 http://9dim-patras.ach.sch.gr/links

Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

 

 Την Τετάρτη 12/6/2019  οι μαθητές των τμημάτων Δ1, ΣΤ2 του σχολείου μας και  ΣΤ1 του 8ου Δημοτικού Σχολείου παρακολούθησαν στην αίθουσα προβολών ενημερωτικό βίντεο για τις περιπέτειες των προσφύγων κατά την προσπάθειά τους να έρθουν δια θαλάσσης  στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από το γιατρό εθελοντή στη βοήθεια των προσφύγων  Τάσο Γιακουμή.

Οι μαθητές ενημερώθηκαν για τις ανάγκες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι αυτοί που έρχονται από μέρη μακρινά καταδιωκόμενοι από την ανάγκη και τη βία...  

To Σάββατο  25/5/2019 από ώρα 10:00-13.00, οι μαθητές του ΣΤ1 συνοδευόμενοι το δάσκαλο του τμήματος Ανδρέα Ανδρουτσόπουλο, μέλος του ΙΟΠ, το δ/ντή του σχολείου και τους γονείς τους ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Iστιοπλοϊκού Oμίλου Πατρών όπου  ενημερώθηκαν για την ασφαλή  χρήση των μικρών ιστιοφόρων σκαφών για παιδιά όπτιμιστ.

Κατόπιν  με σύμφωνη έγγραφη γνώμη των γονέων τους που ήταν παρόντες, επιβιβάστηκαν μαζί με το δ/ντή του σχολείου σε μεγάλο φουσκωτό  με τη συνοδεία ναυαγοσωστών σε περιπλέοντα μικρά φουσκωτά και έκαναν σε 3 ομάδες δεκάπεντάλεπτη  παράκτια πλεύση, παρακολουθώντας  εν κινήσει μάθημα ιστιοπλοίας.

Κατά τη διάρκεια της πλεύσης...

Μαθητές της Β τάξης και άλλων τάξεων  στην  ώρα των εικαστικών ζωγραφίζουν και  μεταμορφώνουν άδεια χάρτινα κουτιά   σε πολύχρωμα  παιχνίδια που ομορφαίνουν το χώρο  του σχολείου μας. Ετσι, αντικείμενα που θα κατέληγαν στην ανακύκλωση ή στα σκουπίδια γίνονται χρήσιμα εργαλεία ... 

ypaideias      digi school       Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο      Saferinternet.gr

Επισκέπτες του ιστοχώρου μας:

2.png3.png2.png3.png6.png7.png
Μέσα στην ημέρα:19
Μέσα στο μήνα:612
Συνολικά:232367