Πραγματοποιήθηκε η εκπαιδευτική ημερήσια εκδρομή των μαθητών της Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ του Σχολείου μας στην Αθήνα με εκπαιδευτικούς προορισμούςτο Παναθηναϊκό Στάδιο και το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

Στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού οι μαθητές συμμετείχαν ενεργά με ομαδοσυνεργατική διαδικασία  σε ενδιαφέροντα εκπαιδευτικά προγράμματα [«Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας» (Δ΄ Τάξη), «Βυζάντιο» (Ε΄ Τάξη)και «Προεπαναστατική Ελλάδα»  (ΣΤ΄ Τάξη)], ενώ όλοι επισκέφθηκαν την έκθεση φωτογραφίας και αντικειμένων με θέμα τη Σμύρνη  του 19ου και 20ου αιώνα  και το Μικρασιατικό Πολιτισμό.

(Λόγω αποκλεισμού του κέντρου της Αθήνας από πορεία πολιτών δεν έγινε δυνατή  η πρόσβαση -  επίσκεψη στο Παναθηναϊκό Στάδιο  όπου οι μαθητές θα ξεναγούνταν  στους χώρους και στην ιστορία του Σταδίου).

Συνοδοί των μαθητών στην εκδρομή ήταν οι εκπαιδευτικοί Β. Παπαδημητρίου, Ε. Ραυτοπούλου, Α. Κόττα (Υπ/ντρια), Ε. Μιχαλοπούλου, Σ. Ριζογιάννη, Α. Ανδρουτσόπουλος, Ε. Μαλακάση, Σ. Δημητρόπουλος και ο Δ/ντής του σχολείου.

Η δράση εντάσσεται  στο πλαίσιο δράσεων για το «Κοινωνικό Σχολείο» στο  θεματικό άξονα «Άθληση ? Ολυμπισμός ? Οικουμενικότητα».

ypaideias      digi school       Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο      Saferinternet.gr

Επισκέπτες του ιστοχώρου μας:

2.png3.png2.png3.png6.png9.png
Μέσα στην ημέρα:21
Μέσα στο μήνα:614
Συνολικά:232369