Το Σάββατο 21/11/2015  οι μαθητές του Ε1  του 9ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών , πραγματοποίησαν με επιτυχία  στο ξενοδοχείο «Αστήρ» επιτυχημένη παρουσίαση  με θέμα «ανακαλύπτω τα Ρωμαϊκά και Βυζαντινά μνημεία της πόλης μου».

 Οι μαθητές του Ε1 με την επίβλεψη  της δασκάλας  της τάξης Σ. Ριζογιάννη  συνεχίζοντας  το σχετικό πρόγραμμα που υλοποίησαν πέρυσι και πρόπερσι  μαθητές της E΄  και ΣΤ΄ Τάξης (στο οποίο συνεργάστηκαν  επίσης οι εκπαιδευτικοί Κων/νος Κοκονέλης, Σοφία Ριζογιάννη, Ανδρέας Ανδρουτσόπουλος, Εύη  Μαλακάση και Αλέξανδρος Τζίρος) ,   παρουσίασαν χάρτη μνημείων της Πάτρας  (τον οποίο ψηφιοποίησε η εκπ/κός  Η/Υ  Μ. Μελίστα  η οποία είχε την τεχνική επιμέλεια), και δράσεις που είχαν γίνει  και έχουν δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα του σχολείου μας   στα Εκπαιδευτικά  Προγράμματα.

Ανάμεσα  στις δράσεις είναι και η  δημοσίευση υλικού  στην  πλατφόρμα ψηφιακής ξενάγησης ClioMuse  η  οποία κατεβαίνει σε κινητό. 

Την  εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν και άλλα σχολεία   οργάνωσαν  το  ForumAνάπτυξης  και  το  Τμήμα Πολιτιστικών Θεμάτων της Δ/νσης Π.Ε Αχαΐας.

Η δράση εντάσσεται  στο πλαίσιο του Κοινωνικού Σχολείου στους θεματικούς άξονες  «Αισθητική στα σχολεία» και  «Διαδίκτυο».

Μπορείτε να κατεβάσετε την παρουσίαση πατώντας εδώ. (αποσυμπιέζετε το αρχείο με ένα αντίστοιχο πρόγραμμα όπως είναι το winzip ή το winrar και πατάτε με διπλό κλικ το αρχείο Prezi.exe)

ypaideias      digi school       Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο      Saferinternet.gr

Επισκέπτες του ιστοχώρου μας:

2.png3.png2.png3.png6.png6.png
Μέσα στην ημέρα:18
Μέσα στο μήνα:611
Συνολικά:232366