Ξεκίνησε σήμερα η  νέα σχολική χρονιά στο σχολικό μας Συγκρότημα με τον καθιερωμένη τελετή του Αγιασμού στην οποία συμμετείχε αντιπροσωπεία των μαθητών, των εκπαιδευτικών και τωνσυλλόγων γονέων 8ου - 9ου Δημοτικών Σχολείων και 9ου - 12ου Νηπιαγωγείων ενώ οι ιερείς π. Νεκτάριος και π. Γεώργιος  πέρασαν στο τέλος από τις αίθουσες αγιάζοντας τους υπόλοιπους μαθητές με τους δασκάλους τους, με τις ευχές όλων για Καλή Σχολική Χρονιά με υγεία, δύναμη, πρόοδο και ανοιχτό σχολείο για τους μαθητές μας. 

Πριν τον Αγιασμό ο Διεθυντής του σχολείου υποδέχθηκε τα πρωτάκια εξηγώντας τους τις πρώτες απορίες, και κατόπιν ενημέρωσε τους γονείς τους για τον κανονιοσμό λειτουργίας του σχολείου. Ο Σύλλογος Γονέων καλοδέχθηκε τα πρωτάκια με ένα γλύκισμα στην τάξη.

Στις τάξεις οι μαθητές μας είχαν την  πρώτη επικοινωνία -συζήτηση μετά τις διακοπές και πήραν το πρόγραμμα μαθημάτων.

Το συγκρότημα  επισκέφθηκε  και  ευχήθηκε  στους εκπαιδευτικούς και μαθητές η Πανεπιστημιακός Δρ Ιστορίας - πρώην Αν. Υπουργός Παιδείας  Σία Αναγνωστοπούλου παλιά  μαθήτρια του Συγκροτήματος,  αφού συζήτησε για λίγο με το διευθυντή Νίκο Κοτοπούλη στα παλιά ξύλινα θρανία  που εκτίθενται στην είσοδο του 9ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών.

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

 

ypaideias      digi school       Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο      Saferinternet.gr

Επισκέπτες του ιστοχώρου μας:

2.png2.png3.png4.png0.png2.png
Μέσα στην ημέρα:23
Μέσα στο μήνα:924
Συνολικά:223402