Ο  Σύλλογος  Γονέων του σχολείου μας διοργάνωσε  χριστουγεννιάτικες ? εορταστικές  δράσεις για τους μαθητές  μας στο χώρο του σχολείου.

Από ώρα 10.00-12.30 έγινε παρουσίαση (δωρεάν) στους μαθητές του Σχολείου δρωμένου με ξυλοπόδαρο-ταχυδακτυλουργούς σε 2 παραστάσεις (πρώτα Νηπ/γείο τάξεις  Α,Β,Γ, κατόπιν τάξεις Δ,Ε,ΣΤ)  με μεγάλο κέφι και ενδιαφέρον για όλους τους μαθητές που το διασκέδασαν πολύ.

Στη  συνέχεια  ο  Σύλλογος Γονέων  πρόσφερε χριστουγεννιάτικα δώρα  και γλυκά στους μαθητές στις τάξεις και στους εκπαιδευτικούς  μαζί με ευχές για καλές Γιορτές, ενώ διεκπεραίωσε σε συνεργασία  με το Σύλλογο Διδασκόντων τα τρόφιμα και φάρμακα που πρόσφεραν οι γονείς των μαθητών για τα Χριστούγεννα, όπου υπήρχε ανάγκη  και στο κοινωνικό ιατρείο.

Ο Δ/ντής του Σχολείου Ν. Κοτοπούλης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων Ν. Παπαδόπουλο και τα Μέλη του Δ.Σ. για την προσφορά τους αυτή στο σχολείο, για τη συνεργασία  και για τη συμβολή τους στο εορταστικό χριστουγεννιάτικο κλίμα, ανταποδίδοντας τις ευχές.

Επισκέπτες του ιστοχώρου μας:

2.png2.png9.png5.png1.png7.png
Μέσα στην ημέρα:8
Μέσα στο μήνα:512
Συνολικά:229517