Την Τ

Την Τρίτη 11/12/2018 η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας υποδέχθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου τους μαθητές των E,ΣΤ1,ΣΤ2 τάξεων του  Σχολείου μας σε ρόλο περιφερειακού συμβούλου.

 Οι μαθητές σαν μικροί Περιφερειακοί Σύμβουλοι αρχικά παρακολούθησαν το ενημερωτικό βίντεο «Η Περιφέρεια στο Κέντρο», που εξηγεί σε στυλ τηλε-παιχνιδιού γνώσεων το ρόλο της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.

 Στη συνέχεια ακολούθησε η συνεδρίαση, όπου οι μαθητές είχαν την ευκαιρία.... 

 

να ζήσουν για λίγο το κλίμα των συνεδριάσεων του περιφερειακού συμβουλίου   απευθύνοντας ερωτήσεις  προς τον Περιφερειάρχη  Απόστολο Κατσιφάρα για το έργο και τη λειτουργία της Περιφέρειας  ο  οποίος απάντησε με απλά λόγια στα άμεσα και εύστοχα ερωτήματά τους, ενώ τη συζήτηση συντόνιζε ο  Αντιπεριφερειάρχης  Γιώργος Αγγελόπουλος.

 Η δράση έγινε στο πλαίσιο της εξοικείωσης και γνωριμίας με τις μορφές διοίκησης σε επίπεδο περιφέρειας και εντάσσεται στο πλαίσιο του Κοινωνικού Σχολείου.

Τους μαθητές συνόδευσαν οι δάσκαλοι των τάξεων Τζέφη Μιχαλοπούλου, Ανδρέας Ανδρουτσόπουλος και Νίκος Παπαδόπουλος και  ο δντής του σχολείου Νικόλαος Κοτοπούλης.

 

         

Επισκέπτες του ιστοχώρου μας:

2.png2.png9.png5.png0.png4.png
Μέσα στην ημέρα:44
Μέσα στο μήνα:499
Συνολικά:229504