Την  Τετάρτη 21  Φεβρουαρίου και ώρα  6.00 μ.μ πραγματοποιήθηκε στο χώρο  του 9ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών μια πολύ ενδιαφέρουσα  ενημερωτική  συνάντηση – συζήτηση  σχετικά με το θέμα των εξαρτήσεων από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και τα ναρκωτικά που επηρεάζουν τα παιδιά  και τη σύγχρονη οικογένεια.

Εισηγητές  σύντομων εισηγήσεων  που  τροφοδότησαν μια πολύ  ουσιαστική -εποικοδομητική  συζήτηση στο σημαντικό θέμα των εξαρτήσεων με τους γονείς που παρευρέθηκαν και ενημερώθηκαν υπεύθυνα  

 ήταν oι: Δρ. Κουτσογιάννης Κων/νος, Αναπλ. Καθηγητής ΤΕΙ Πατρών με θέμα: «Η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία στη ζωή μας και ο ρόλος της οικογένειας στην αποφυγή εξαρτήσεων από αυτή»  (κινητά, tablet, κεραίες κιν. τηλεφωνίας κ.ά).

 Xρήστος Γρεκιώτης, Πρόεδρος ΕΣΥΝ (Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών)  με θέμα: «Ο ρόλος της οικογένειας  στην πρόληψη της εξάρτησης από τα ναρκωτικά».
 
Την πρόσκληση για την εκδήλωση κοινοποίησαν  οι Σύλλογοι  Γονέων 1ου,3ου,4ου,8ου,9ου Δημοτικών Σχολείων   και 10ου,12ου,25ου Νηπιαγωγείων σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων Πάτρας, το εργαστήριο Υγειοφυσικής και  Υπολογιστικής Νοημοσύνης του ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας
 και το Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών σε συνεννόηση με το Δ/ντή του  σχολείου μας.
 
Χαιρετισμό απηύθυναν εκ μέρους των Συλλόγων Γονέων η Πρόεδρος της Ένωσης  Συλλόγων Γονέων κα Φωτεινή Συριώτη-Κυπραίου, εκ μέρους της Διοίκησης ο Σχολικός Σύμβουλος 6ης Π.Ε. Αχαίας Παναγιώτης Καραγιάννης και εκ μέρους των εκπαιδευτικών ο Δ/ντής του 9ου Δημοτικού Σχολείου Νίκος Κοτοπούλης.
 
.Ο Σύλλογος Γονέων του 9ου Δημοτικού Σχολείου  πρόσφερε γλυκά στους παρευρισκόμενους
 
 
 

Επισκέπτες του ιστοχώρου μας:

1.png9.png3.png3.png7.png4.png
Μέσα στην ημέρα:49
Μέσα στο μήνα:1879
Συνολικά:193374