Πρώτη εκδήλωση μετά τη συγχώνευση των Δημοτικών 8ου και 9ου Πατρών
 
 
Παρεβρέθηκαν και απηύθυναν ευχές προς τους  Μαθητές, Εκπαιδευτικούς και Γονείς  ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης ο οποίος ξεναγήθηκε στους χώρους του Συγκροτήματος στο οποίο ολοκληρώνονται οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης, η Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δήμου Πατρέων Σοφία Ασπρούλια και ο Κώστας Μάρκου Καθηγητής Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Πατρών.
 
Αναγνώστηκαν οι χαιρετισμοί του  Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσοστόμου  και της Υπουργού Παιδείας κας Νίκης Κεραμέως ενώ διαβιβάστηκαν οι ευχές του Δ/ντή Εκπ/σης Αχαίας Νίκου  Κλάδη και της Σχολικής Συντονίστριας 6ης Π.Ε. Αχαίας Βασιλικής Φελούκα.  
 
Ευχές και οδηγίες προς τους γονείς και μαθητές για οργανωτικά θέματα απηύθυνε ο Γιώργος Τσαγγάρης Διευθυντής του νέου 14/θ Δημοτικού Σχολείου Πατρών Γεώργιος Γλαράκης ο οποίος αναφέρθηκε στην 92/χρονη κοινή ιστορία των 2 σχολείων, ενώ τους μαθητές της πρώτης Τάξης υποδέχτηκε η Υποδιευθύντρια του σχολείου Νεκταρία Υφαντίδη.
 
Η μετάβαση επισφραγίστηκε με αισιοδοξία, χαμόγελα, και μια δυνατή ζεστή "καλημέρα" από τους
 
270 μαθητές του νέου σχολείου, "εν χορώ". 
 
Χαιρετισμό και ευχαριστίες προς τη Σχολική Κοινότητα του Συγκροτήματος και προς τους  Φορείς της Πόλης για την πολυχρονη δημιουργική συνεργασία, απηυθηνε ο απερχόμενος διευθυντής του 9ου Δημοτικού Νίκος Κοτοπούλης που συνσχίζει στο συγκρότημα Γλαράκη σαν δάσκαλος Ε τάξης, ο  οποίος αναφέρθηκε στην σημασία της ενότητας και συνεργασίας και συνεργασίας και στην προσωπικότητα του Γεωργίου Γλαράκη. 
 
Μετά την εκδήλωση ήρθε στο σχολείο και ευχήθηκε στους εκπαιδευτικούς η Σία Αναγνωστοπούλου Αν. Καθηγήτρια Ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, πρ. Αν.Υπουργός Παιδείας.
 
 
 
 
ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!

Επισκέπτες του ιστοχώρου μας:

2.png2.png9.png4.png8.png7.png
Μέσα στην ημέρα:27
Μέσα στο μήνα:482
Συνολικά:229487