Τη Δευτέρα 17/2/2020 επισκέφθηκε το σχολικό συγκρότημα Γλαράκη ο αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Πατρέων Παναγιώτης Πετρόπουλος ο οποίος είχε συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης με τους διευθυντές και τις προϊσταμένους του 8ου- 9ου δημοτικών σχολείων και 10ου -12ου νηπιαγωγείων Πατρών και εκπροσώπους των συλλόγων γονέων, ενώ ξεναγήθηκε στους σχολικούς χώρους.

Στη 2/ωρη συνάντηση τέθηκαν και συζητήθηκαν σε θετικό εποικοδομητικό κλίμα ζητήματα που απασχολούν τις σχολικές κοινότητες του συγκροτήματος.....

μεταξύ των οποίων η ενεργειακή αναβάθμιση των διδακτηρίων, οι ανάγκες σε επισκευές και υλικοτεχνική υποδομή, το βοηθητικό προσωπικό, η ασφαλέστερη διαχείριση των σχολικών χώρων, η διατήρηση της υπάρχουσας χρήσης των εισόδων των σχολείων (Γερμανού ως κύριας και Ρούφου ως δευτερεύουσας)*, για τα οποία ο αντιδήμαρχος κ. Πετρόπουλος δεσμεύτηκε να συμβάλει στην επίλυσή τους στο βαθμό της αρμοδιότητάς του.

 

 

Eυχαριστούμε θερμά τον κ. Αντιδήμαρχο για το  τιμητικό  σχόλιό του για το σχολικό συγκρότημα Γλαράκη, καθώς και για την αναφορά του  στο βιοκλιματικό σύστημα εξαερισμού από την ταράτσα  με ενδοτοίχιους αγωγούς κατασκευής 1933.

----------------------------

 

* Μετά από αυτοψία στις 25/2/2019 των Αντιδημάρχων Παιδείας και Αθλητισμού   Παναγιώτη Πετρόπουλου και  Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Περιβάλλοντος και Έργων Υποδομής Παύλου  Στάμου , επιβεβαιώθηκε η  ανάγκη διατήρησης της υπάρχουσας χρήσης των εισόδων των σχολείων (Γερμανού ως κύριας και Ρούφου ως δευτερεύουσας)  για λόγους ασφάλειας - προσβασιμότητας των μαθητών, διευκόλυνσης των γονέων, λειτουργικότητας του σχολικού κτιρίου  και μη ουσιαστικής επιβάρυνσης του κυκλοφοριακού στα Ταμπάχανα. 

 

Τους ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ευαισθητοποίηση  και  ανταπόκριση στο αίτημα που  υποβάλλαμε για το θέμα αυτό. 

 

Επισκέπτες του ιστοχώρου μας:

2.png2.png9.png6.png3.png4.png
Μέσα στην ημέρα:23
Μέσα στο μήνα:629
Συνολικά:229634