Τη  Δευτέρα 9/11/2015   πραγματοποιήθηκε εντός του διδακτικού ωραρίου  εκπαιδευτική  επίσκεψη  των  μαθητών  των Δ΄,Ε΄,ΣΤ΄ Τάξεων με τη συνοδεία των  δασκάλων των Τάξεων και της υποδιευθύντριας του σχολείου  στο θέατρο «Λιθογραφείον»  για να παρακολουθήσουν  την  θεατρική παράσταση της θεατροπαιδαγωγικής ομάδας ΠΑΙΘΕΑ «Το γαϊτανάκι των σκιών και των χρωμάτων...» που είναι διασκευή εμπνευσμένη από το λογοτεχνικό έργο της Ζωρζ Σαρή «Το γαϊτανάκι».

 

Η  θεατρική παράσταση με χαρακτηριστικό τεχνικό στοιχείο τη χρήση της σκιάς των σωμάτων και της νέας τεχνολογίας κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των μαθητών και άρεσε πολύ.

Στη συνέχεια οι μαθητές επισκέφτηκαν τον παρακείμενο   Ι. Ναό του  Αγίου  Ανδρέα στο πλαίσιο εξοικείωσης με την εκκλησιαστική τέχνη και αρχιτεκτονική. Η δράση εντάσσεται  στο πλαίσιο του Κοινωνικού Σχολείου στο θεματικό άξονα  «Αισθητική στα σχολεία».

Συνοδοί εκπ/κοί ήταν οι Α. Κάτσενος, Α. Ανδρουτσόπουλος, Σ. Ριζογιάννη, Ν. Παπαδόπουλος, Ε. Μιχαλοπούλου, Ε. Μαλακάση, Μ. Μελίστα και η Υπ/ντρια Α. Κόττα.

ypaideias      digi school       Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο      Saferinternet.gr

Επισκέπτες του ιστοχώρου μας:

2.png2.png3.png4.png0.png3.png
Μέσα στην ημέρα:24
Μέσα στο μήνα:925
Συνολικά:223403