Την Παρασκευή 18/5/2018 η Ε΄2 τάξη του σχολείου μας συμμετείχε με επιτυχία στην εκδήλωση δικτύου σχολείων σχολείων (8ο,9ο,26ο,32ο,35ο,47ο,49ο,52ο) στο Συνεδριακό Κέντρο του Παν/μίου Πατρών «349’…ακόμα» - στο πλαίσιο Προγράμματος Αγωγής Υγείας, με 10/λεπτη παρουσίαση (ταινία μαθητών με σκηνές ενδοσχολικής βίας – προτροπές για αποφυγή «Όσο το μοιράζεσαι τόσο μικραίνει».

Η δράση έγινε με την καθοδήγηση του δασκάλου της τάξης Νίκου Παπαδόπουλου. Η παραπάνω εκδήλωση του δικτύου σχολείων ήταν ενσωματωμένη στο Ιατρο – εκπαιδευτικό Συνέδριο Πάτρας «Νέοι και Αγωγή Υγείας» το οποίο ήταν υπό την αιγίδατου Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκόπη Παυλόπουλου, και διοργανώθηκε από την Ογκολογική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», τις Διευθύνσεις Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας (Τμήματα Αγωγής Υγείας) και τις «Γυναίκες στην Ογκολογία», σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το ΑΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας και τον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών, ενώ τυγχάνει της υποστήριξης της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Σχολικός Σύμβουλος 6ης Π.Ε Παναγιώτης Καραγιάννης και ο Δ/ντής του σχολείου  Νίκος Κοτοπούλης  ο οποίος επαίνεσε την πολύ καλή προσπάθεια των μαθητών και του δασκάλου τους.

Ακολούθησε συναυλία της Ελένης Τσαλιγοπούλου.

ypaideias      digi school       Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο      Saferinternet.gr

Επισκέπτες του ιστοχώρου μας:

2.png3.png2.png3.png6.png7.png
Μέσα στην ημέρα:19
Μέσα στο μήνα:612
Συνολικά:232367