Την Κυριακή 24/5/2015 οι μαθητές των τμημάτων Α,Γ1,Δ1 παρουσίασαν με επιτυχία  στην αίθουσα τελετών του Α.Τ.Ε.Ι.  Πατρών θεατρική ? χορευτική παράσταση  με θέμα «Παράδοσις δρώμενα ? έθιμα Ελλάδας - Βουλγαρίας»στο πλαίσιο πολιτιστικού προγράμματος  δικτύου σχολείων στο οποίο συμμετέχουν οι εκπαιδευτικοί των τμημάτων Χριστίνα Στεφανοπούλου, Ανδρέας Κάτσενος, Έλενα Ραυτοπούλου και οι εκπ/κοί Θεατρ. Αγωγής Νίκος Τσαλαπάτης και Φυσ. Αγωγής Κωστούλα  Σερέτη, με διοργανωτή το Τμήμα Πολιτιστικών Θεμάτων της Δ/νσης Π.Ε. Αχαΐας.

Οι μαθητές παρουσίασαν ήθη έθιμα και χορούς που συνδέουν τους λαούς Ελλάδας και Βουλγαρίας αναδεικνύοντας κοινά πολιτιστικά στοιχεία  που είναι αποτέλεσμα πολιτιστικών ανταλλαγών μεταξύ των παραδόσεων των δύο λαών και ερμηνεύοντας βιωματικά τα πολιτιστικά και χορευτικά δρώμενα, δημιουργώντας  ένα χαρούμενο και γιορταστικό κλίμα που μεταδόθηκε σε όσους παρακολούθησαν την εκδήλωση.

Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν η υπεύθυνη του Τμήματος Πολιτιστικών Θεμάτων Ανδρεάννα Κουφού, ο Πρ/νος Εκπ/κών θεμάτων της Δ/νσης Π.Ε Αχαΐας Κων/νος Χριστόπουλος και ο Δ/ντής του Σχολείου.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του Κοινωνικού Σχολείου.

ypaideias      digi school       Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο      Saferinternet.gr

Επισκέπτες του ιστοχώρου μας:

1.png9.png8.png2.png7.png4.png
Μέσα στην ημέρα:45
Μέσα στο μήνα:3345
Συνολικά:198274