Σε γιορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο μας  από 12-14/6/2018  εκδηλώσεις για τη λήξη του σχολικού έτους και για τον αποχαιρετισμό της ΣΤ΄ τάξης  (στην οποία ήταν αφιερωμένες οι εκδηλώσεις ) με τη συμμετοχή όλων των μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου. Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν ήταν:

 Τρίτη 12/6/2018: 

08.30-08.45: παρουσίαση μουσικο- θεατρικού δρώμενου  από τους μαθητές της Α΄ τάξης με θέμα «κύκλος της ζωής των λουλουδιών»με την επίβλεψη της  δασκάλας   του τμήματος  Κων/νας Αγγελοπούλου.

08.45-09.15 παρουσίαση μουσικο- θεατρικού δρώμενου από τους μαθητές του Γ΄2 τμήματος με θέμα «Στο βυθό της θάλασσας»με την επίβλεψη της  δασκάλας   του τμήματος  Μαρίας Πουρνατζή. 

Τετάρτη 13/6/2018:

08.30-09.10: παρουσίαση μουσικο- θεατρικού δρώμενου από τους μαθητές της Δ΄ τάξηςμε θέμα «Περιπέτεια με την ΤV»του Τζιάνι Ροντάρι με την επίβλεψη της  δασκάλας   του τμήματος  Έλενας Ραυτοπούλου και της εκπ/κού θεατρικής αγωγής Ράνιας Σιώμου

09.10-09.40 παρουσίαση μουσικο- θεατρικού δρώμενου από τους μαθητές του Γ΄1 τμήματοςμε θέμα «Οι 3 ερωτήσεις»του Λέοντα Τολστόι με την επίβλεψη του  δασκάλου   του τμήματος  Ανδρέα Κάτσενου και της εκπ/κού θεατρικής αγωγής Ράνιας Σιώμου.

Πέμπτη 14/6/2018:

08.30-09.30  παρουσίαση μουσικο- θεατρικών δρώμενων («Το ταξίδι του Νερού» ,Β΄1 και«Ένας γάτος αλλιώτικος από τους άλλους», Β΄2), από τους μαθητές της Β΄ τάξης με την επίβλεψη των υπευθύνων των τμημάτωνΧριστίνας Στεφανοπούλου (Β΄1) και Σοφίας Ριζογιάννη (Β΄2), της εκπ/κού θεατρικής αγωγής Ράνιας Σιώμου. Τα χορευτικά των παραστάσεων δίδαξε η ρκπ/κός Φ.Α. Κωστούλα Σερέτη.

10.00-11.00: παρουσίαση μουσικο- θεατρικού δρώμενου από τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξηςμε θέμα «Το παραμύθι της καρδιάς μας», με την επίβλεψη των εκπ/κών των τμημάτων Άννας Κόττα (ΣΤ΄1) και Μαρίας Μαυρομμάτη (ΣΤ΄2).

11.00-11.30: αποχαιρετισμός της ΣΤ΄ Τάξης με επίδοση ωραίων αναμνηστικών (φωτογραφία κάθε τμήματος σε κορνίζα με ευχές από τους δασκάλους -ες που είχαν τα τμήματα τα χρόνια) από το Σύλλογο Γονέων,τον οποίο ευχαριστούμε θερμά (Τα αναμνηστικά επέδωσαν οι κ. Βασίλης Παπαδημητρίου και Κατερίνα Παναγιώτου).

11.40-12.25:αποχαιρετισμός της ΣΤ΄ Τάξης από όλους τους μαθητές, εκπαιδευτικούςκαι το δ/ντή *  του σχολείου  με χορούς-δρώμενα από τη σχολική ζωή και τις δημιουργικές δραστηριότητες του Σαββάτουκαι έπίδοση από το σχολείο αναμνηστικού dvd με video της φετινής γιορτής της ΣΤ στον Παμμικρασιατικό (χωρίς παρουσία γονέων λόγω έλλειψης χώρου).Τα χορευτικά  δίδαξε η εκπ/κός Φ.Α. Κωστούλα Σερέτη. 

 

12.30-13.15:  παρουσίαση μουσικο- θεατρικού δρώμενου  από τους μαθητές της Ε΄2 τάξης με θέμα «Μια φορά κι έναν καιρό το μακρυνό …2017» - παρουσίαση εκπ/κών προγραμμάτων  -  δρωμένων  με την επίβλεψη του  δασκάλου της τάξης  Νίκου Παπαδόπουλου. 

12.30-13.15:  κέρασμα των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης για την αποφοίτησή τους από τους μαθητές του Ε΄1 με μπουφέ γλυκών, φαγητών και αναψυκτικών που πρόσφεραν οι μαθητές του Ε΄1   με την επίβλεψη του δασκάλου της τάξης  Ανδρέα Ανδρουτσόπουλου.

Σε όλες τις παραπάνω δράσεις που έγιναν στο πλαίσιο του Κοινωνικού Σχολείου με την παρουσία των γονέων των τμημάτων παρευρέθηκε ο Δ/ντής του σχολείου μας Νίκος Κοτοπούλης ο οποίος επαίνεσε τον κόπο και το ωραίο αποτέλεσμα της δουλειάς μαθητών και εκπαιδευτικών, ευχόμενος Καλό Καλοκαίρι με υγεία και ξεκούραση και δημιουργικές στιγμές.

O Δ/ντής του σχολείου εξέφρασε τις ευχές και ευχαριστίες της σχολικής κοινότητας  στο  δάσκαλο της  Γ΄ τάξης Ανδρέα Κάτσενο  ο οποίος μετά από 35 χρόνια ευδόκιμης συνεχούς υπηρεσίας - διδασκαλίας στη σχολική τάξη με υπευθυνότητα και αγάπη για τους μαθητές του, συνταξιοδοτείται, ενώ δόθηκαν στον Ανδρέα Κάτσενο  αναμνηστικά δώρα  από το Σύλλογο Διδασκόντων και από το Σύλλογο Γονέων του Σχολείου  με ευχές για δημιουργική συνέχεια.

 

 

 -----------------------------------------------------------------------------------------------

  

Χαιρετισμός του Δ/ντή του σχολείου μας προς τους μαθητές της ΣΤ΄Τάξης

                                        

Αγαπητά μου παιδιά

Σας εύχομαι από την καρδιά μου καλή και δημιουργική συνέχεια στο Γυμνάσιο, παίρνοντας μαζί σας, όλα όσα μάθατε από τους/τις δασκάλους/λες σας στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών και αυξάνοντας τις εμπειρίες σας  με τους νέους  συμμαθητές, φίλους και δασκάλους.

Θα χαίρομαι να μαθαίνω ότι συνεχίζετε με αγάπη και θάρρος το ταξίδι στη γνώση και  στη ζωή, τηρώντας τις αρχές που μάθατε αυτά τα 6 χρόνια που ζήσαμε μαζί σε μια πραγματικά διαπροσωπική επικοινωνία και σχέση, την οποία χάρηκα πραγματικά. To 9ο  Δημοτικό , το σχολείο σας, θα είναι πάντοτε ανοιχτό  για σας. Η σκέψη και η αγάπη μας θα σας ακολουθεί.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

                                                                                                 ΕΥΧΕΣ

Aγαπητοί  Γονείς 

 των  Μαθητών/τριών  του Σχολείου μας,

με τη λήξη της  σχολικής χρονιάς 2017-2018

θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά 

για την θετική και εποικοδομητική σε κλίμα εμπιστοσύνης

συνεργασία Σχολείου – Οικογένειας 

που είχαμε και φέτος,

για την γνωστική και προσωπική ανάπτυξη

των παιδιών σας – μαθητών μας,

που αποτελούν το θησαυρό και την ελπίδα μας,

 και αξίζουν την αγάπη, το ενδιαφέρον,

 τον κόπο και το χρόνο όλων μας,

(αυτό που όλοι  οι εκπαιδευτικοί

του σχολείου προσπαθούμε)

 ώστε να πορευτούν σταδιακά

με πίστη και θάρρος

προς την αληθινή με νόημα ζωή

και την ωφέλιμη επιτυχία.

Κ α λ ό  κ α λ ο κ α ί ρ ι,

 με υγεία και ξεκούραση

και καλή αντάμωση το Σεπτέμβριο!

Ο  Δ/ντής

Νίκος  Κοτοπούλης

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------ 

 

 

Σύμφωνα  με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα,      για να εξασφαλιστεί η προστασία προσωπικών δεδομένων των μαθητών:

στην ιστοσελίδα του σχολείου μας από την  έναρξη λειτουργίας της (14/11/2014) μέχρι  σήμερα αναρτώνται μόνο φωτογραφίες μαθητών/τριών  χωρίς   συνοδευτικές πληροφορίες   που θα μπορούσαν να συσχετιστούν με συγκεκριμένους/ες μαθητές/τριες (για παράδειγμα το όνομα, τη διεύθυνση της οικίας, το τηλέφωνο επικοινωνίας, σταθερό ή κινητό, τα ενδιαφέροντα, επιδόσεις στο σχολείο, κ.ο.κ).

 

 

ypaideias      digi school       Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο      Saferinternet.gr

Επισκέπτες του ιστοχώρου μας:

2.png2.png3.png4.png0.png3.png
Μέσα στην ημέρα:24
Μέσα στο μήνα:925
Συνολικά:223403