×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: /unitswww1/unitswww13/ach/9dim-patras/9dimpat/public_html/images/2015-16/2016_06_18-lhksh

×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/2015-16/2016_06_18-lhksh

Σε οικογενειακό κλίμα χαράς, κίνησης, συναγωνισμού, γέλιου  και συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα  13/6/2016 στο προαύλιο του 9ου Δημοτικού Σχολείου  Πατρών η απογευματινή Γιορτή Λήξης μαθημάτων σχολικής χρονιάς ενώπιον των γονέων των μαθητών του σχολείου  με παρουσίαση αθλητικών δρωμένων από τους μαθητές  όλων των τάξεων με συμβολισμό την παράδοση-παραλαβή σημαντικών πολιτισμικών στοιχείων,  και  σύντομων θεατρικών δρωμένων και προβολής στιγμών σχολικής ζωής  από  τους μαθητές της ΣΤ΄ Τάξης  στο πλαίσιο της αποφοίτησης και του αποχαιρετισμού της.

Παράλληλα έγινε  απονομή αναμνηστικών στους μαθητές της ΣΤ΄ Τάξης από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, ο πρόεδρος του οποίου Σταύρος Χαραλαμπόπουλος απηύθηνε χαιρετισμό,  και  έκθεση κεραμικής και ζωγραφικής από τις δημιουργικές δραστηριότητες  του Συλλόγου  Γονέων.

Την επιμέλεια της γιορτής  είχαν  οι εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής  Τότα  Δανιγγέλη και  Γιάννης  Ελευθεριάδης σε συνεργασία με  όλους τους  εκπαιδευτικούς  και  το Δ/ντή του Σχολείου. Για τα θεατρικά δρώμενα  την επιμέλεια είχαν οι εκπ/κοί  Άννα  Κόττα, Τζέφη Μιχαλοπούλου, Μαριάννα  Ξυνή και Μαρίνα Μελίστα.

Ο Δ/ντής του Σχολείου Νικόλαος Κοτοπούλης ευχαρίστησε θερμά όλους τους συντελεστές της ωραίας αυτής γιορτής,  τονίζοντας τη σημαντικότητα  τέτοιων εκδηλώσεων στις οποίες συμμετέχει ολόκληρη η Σχολική Κοινότητα, μαθητές - εκπαιδευτικοί - γονείς, για την αίσθηση  ενότητας,  συνοχής  και  συμπόρευσης των μελών της  που δίνεται μέσα από αυτές..

Ευχαρίστησε επίσης  τα μέλη της σχολικής κοινότητας, Εκπαιδευτικούς, Γονείς και Μαθητές. και το Σύλλογο  Γονέων,   για τη σημαντική συμβολή τους στην αποδοτική  και αποτελεσματική λειτουργία του σχολείου τονίζοντας την ιδιαίτερη σημασία της ενότητας, συνεννόησης  και συνεργασίας για το θετικό αποτέλεσμα, σε μια χρονιά πλούσια σε διαθεματικές ενδοσχολικές δράσεις των εκπαιδευτικών και μαθητών του σχολείου  (πολιτιστικές, θεατρικές, μουσειακές, αθλητικές, φιλανθρωπικές, περιβαλλοντικές, αγωγής υγείας, φιλαναγωσίας, συμμετοχής σε διαγωνισμούς κ.ά.),   ευχόμενος στους μαθητές της ΣΤ΄ καλή και δημιουργική συνέχεια στο Γυμνάσιο.

Στο πλαίσιο της γιορτής  εκφράστηκαν ευχαριστίες και δόθηκε αναμνηστικό  από το Σύλλογο Γονέων και το Σύλλογο Διδασκόντων στο Συνάδελφο Βασίλη  Παπαδημητρίου που συνταξιοδοτήθηκε φέτος.

Η γιορτή εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων για το «Κοινωνικό Σχολείο» στους θεματικούς  άξονες «Άθληση - Ολυμπισμός - Οικουμενικότητα» και «Αισθητική στα Σχολεία».

Στο τέλος όλοι οι παρευρισκόμενοι κεράστηκαν από τον ωραίο μπουφέ γλυκών και εδεσμάτων που πρόσφεραν ευγενικά  οι γονείς των μαθητών, δίνοντας ραντεβού για το Σεπτέμβριο.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

{gallery}2015-16/2016_06_18-lhksh{/gallery}

ypaideias      digi school       Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο      Saferinternet.gr

Επισκέπτες του ιστοχώρου μας:

1.png3.png6.png0.png3.png1.png
Μέσα στην ημέρα:49
Μέσα στο μήνα:2803
Συνολικά:136031