Την  Παρασκευή 29  Ιανουαρίουστις  10.00  π.μ. πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Σχολείου  η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης  Πίτας  του Συλλόγου Γονέων για τους μαθητές  του  9ου Δημοτικού   Σχολείου  και  του 10ου   Νηπιαγωγείου. Η  εκδήλωση έγινε  από κοινού με το 8ο Δημοτικό και το 12ο Νηπιαγωγείο.

Ευχές για Καλή Χρονιά και Πρόοδο έδωσαν οι:Αρχ. π. Θεόκλητος, εφημέριος Ι. Ναού Αγ. Δημητρίου, π. Ηλίας Κωστόπουλος εφημέριος Ι. Ναού Αγ. Παρασκευής, Ανδρέας  Αθανασόπουλος Αντιδήμαρχος Παιδε?ας, Παναγιώτης Καραγιάννης Σχολικός Σύμβουλος 6ης Π.Ε. Αχαΐας, Ανδρέας Μπαγιώργος  Αντιπρόεδρος Συλλόγου Δασκάλων - Νηπ/γών Πάτρας, Φωτεινή  Συριώτη - Κυπραίου  Πρόεδρος της Ένωσης  Γονέων,  Κων/να Αποστολάτου Ταμίας Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων  9ου Δημοτικού -12ου Νηπιαγωγείου, Αικατερίνη Μιχαλάκου Δ/ντρια του 8ου Δημοτικού Σχολείου,  Αικατερίνη  Καραφύλλη Δ/ντρια του 12ου Νηπ/γείου  και  Νικόλαος Κοτοπούλης   Δ/ντής του  9ου Δημοτικού Σχολείου. 

Εκτός από τις ευχές για Καλή Χρονιά και Πρόοδο   κυριάρχησε και η ευχή να παραμείνουν, με κοινή προσπάθεια όλων μαζί,  τα συναυλιζόμενα  σχολεία ? νηπ/γεία  του συγκροτήματος  Γλαράκη ανεξάρτητα ? συνεργαζόμενα  και να μη συγχωνευθούν όπως εισηγήθηκε  η    Δ/νση Π.Ε.   ώστε να  μην υπάρξουν δυσμενείς επιπτώσεις σε μαθητές γονείς και εκπαιδευτικούς.

Στο φλουρί κάθε τμήματος δόθηκε δώρο στον τυχερό μαθητή  ένα παιδικό βιβλίο από το Σύλλογο Γονέων  9ου Δημοτικού - 12ου Νηπιαγωγείου.

Στη συνέχεια στο γραφείο Διδασκόντων του  9ουΔημοτικού σχολείου κόπηκε η Πίτα τω Συλλόγων Διδασκόντων  9ου Δημοτικού -12ου Νηπιαγωγείου,  παρουσία του Συλλόγου Γονέων.(Το φλουρί έπεσε στον υπεύθυνο του σχολικού κυλικείου Μιχάλη Θεοδωρακόπουλο).

Ο Δ/ντής του 9ου  Δημοτικού Σχολείου  μαζί με τις ευχέςευχαρίστησε το δραστήριο Σύλλογο Γονέων που πρόσφερε ευγενικά  τις δύο πρωτοχρονιάτικες πίτες για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς και τα δώρα στους «τυχερούς μαθητές», και για τηγενικότερη βοήθεια και συνεργασία, τονίζοντας τησημασία της συνεργασίας για την πρόοδο του σχολείουκαι για την επιτυχία κάθε δραστηριότητας.

Την ίδια ημέρα από ώρα 08.30-0930. πραγματοποιήθηκε  εν όψει   της  εορτής των Τριών Ιεραρχών, προστατών της Παιδείας και των Γραμμάτων,  εκκλησιασμός των μαθητών όλων των τάξεων στον Ι. Ναό Αγ. Δημητρίου  και  αρτοκλασία. Οι μαθητές πήγαν  στον Ι. Ναό συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς και το Δ/ντή του Σχολείου ο οποίος μίλησε επίκαιρα για τη ζωή και το έργο των τριών Ιεραρχών.

ypaideias      digi school       Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο      Saferinternet.gr

Επισκέπτες του ιστοχώρου μας:

1.png9.png3.png3.png7.png1.png
Μέσα στην ημέρα:46
Μέσα στο μήνα:1876
Συνολικά:193371