Την Τετάρτη  23/12/2015 πραγματοποιήθηκε   στο  Σχολείο μας η  Χριστουγεννιάτικη Σχολική Γιορτή την οποία ετοίμασαν και  παρουσίασαν  οι   μαθητές της  Γ΄ Τάξης  με τη  γενική  επιμέλεια των εκπαιδευτικών της τάξης  Έλενας Ραυτοπούλου (Γ1) και Μαρίας  Τσουμπού (Γ2 ),του εκπαιδευτικού  Μουσικής Δ. Τζαβάρα στη διεύθυνση της χορωδίας  και τη θεατρική  συμβολή της εκπ/κού   θεατρ. αγωγής Μαριάννας  Ξυνή

 

Οι μαθητές  ερμήνευσαν με  επιτυχία το θεατρικό δρώμενο «Νύχτες γιομάτες θάματα»  που είχε θέμα τα χριστουγεννιάτικα έθιμα διαφόρων λαών (Γ1), και  το θεατρικό χορευτικό  δρώμενο «Άγγελοι και άνθρωποι» που είχε θέμα   τη  βίωση της  αγάπης  (Γ2), ενώ η χορωδία απέδωσε  ωραία  χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και τραγούδια.

Τη γιορτή παρακολούθησαν όλοι οι μαθητές και οι  εκπ/κοί του σχολείου και οι γονείς της Γ΄ Τάξης.

Στη συνέχεια μέλη του Συλλόγου Γονέων μπήκαν στις τάξεις και μοίρασαν στους μαθητές χριστουγεννιάτικα δώρα ενώ ακουγόταν χριστουγεννιάτικη μουσική.

Ο Δ/ντής του σχολείου ευχαρίστησε το Σύλλογο Γονέων και τους εκπαιδευτικούς για τη συμβολή τους στη δημιουργία του ωραίου εορταστικού κλίματος  το οποίο συμπληρωνόταν με τον ωραίο χριστουγεννιάτικο διάκοσμο που δημιούργησαν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί.

 

ypaideias      digi school       Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο      Saferinternet.gr

Επισκέπτες του ιστοχώρου μας:

1.png9.png3.png3.png7.png4.png
Μέσα στην ημέρα:49
Μέσα στο μήνα:1879
Συνολικά:193374