Την Παρασκευή  9/1/2015 στις 7.00  μ.μ. πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Αστήρ» μετά από πρόσκληση του  Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου «Αγκαλιά-ΖΩ», ως πράξη αγάπης  και στήριξης του εθελοντισμού, μουσική παρουσίαση με πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και τραγούδια από τη χορωδία του Σχολείου μας (μαθητές Δ΄  Ε΄ και ΣΤ΄ Τάξης) με την διεύθυνση του Μουσικού μας κ. Δημήτρη Τζαβάρα, στο πλαίσιο πρωτοχρονιάτικης  εκδήλωσης  του  παραπάνω Συλλόγου.

Οι μαθητές της χορωδίας μας καταχειροκροτήθηκαν από όλους τους προσκεκλημένους στην κατάμεστη αίθουσα του Αστέρα.

Η  Πρόεδρος του Ομίλου «Αγκαλιά-ΖΩ» Λ. Παπαχρυσανθάκη ευχαρίστησε θερμά τους μαθητές της χορωδίας, το Μουσικό Δ. Τζαβάρα και το Δ/ντή του Σχολείου για τη  συμμετοχή τους  στην εκδήλωση, προσφέροντας στα παιδιά της χορωδίας εκ μέρους του Ομίλου ως αναμνηστικό δώρο ένα χειροποίητο ημερολόγιο καθώς και βασιλόπιτα.

Ο Δ/ντής του σχολείου Ν. Κοτοπούλης ευχαρίστησε την Πρόεδρο του Ομίλου για την πρόσκληση, τον μουσικό του σχολείου Δ. Τζαβάρα και τους μαθητές της χορωδίας για την άρτια μουσική εκτέλεση, τον κ. Γ. Πετρόπουλο για την τεχνική υποστήριξη, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων κ. Ν. Παπαδόπουλο για τη βοήθεια στο χώρο της εκδήλωσης και τους Γονείς των μαθητών για το χρόνο που αφιέρωσαν  συνοδεύοντας τα παιδιά τους στην εκδήλωση.

Η δράση εντάσσεται  στο πλαίσιο δράσεων για το «Κοινωνικό Σχολείο».

ypaideias      digi school       Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο      Saferinternet.gr

Επισκέπτες του ιστοχώρου μας:

2.png2.png3.png4.png4.png7.png
Μέσα στην ημέρα:0
Μέσα στο μήνα:969
Συνολικά:223447