Aπό 1/6/2017-14/6/2017 πραγματοποιήθηκαν στο χώρο του σχολείου εντός του διδακτικού ωραρίου σε διαφορετικές ημέρες και ώρες ανά τμήμα και τάξη  διάφορες  δράσεις, εκδηλώσεις, θεατρικά και αθλητικά  δρώμενα από τους μαθητές των τμημάτων  εν όψει της λήξης του σχολικού έτους 2016-2017 και για ψυχαγωγία των μαθητών μας. Oι δράσεις έγιναν στο πλαίσιο του Κοινωνικού Σχολείου.

  Ειδικότερα:

 Πέμπτη 1/6/2017

 • 10.00-11.00 (προαύλιο)  αθλητικά ομαδοσυνεργατικά δρώμενα από τους μαθητές των Δ΄1, Δ΄2 τμημάτων με την επίβλεψη των υπευθύνων των τμημάτων  Ελένης Ραυτοπούλου και Ασπάντης Καμπισοπούλου.

Πέμπτη 8/6/2017

 

 • 08.30-09.30 (χώρος σχολικών γιορτών) παρουσίαση μουσικο- θεατρικού δρώμενου με θέμα «Η Αλίκη στη χώρα των ψαριών » στο πλαίσιο περιβαλλοντικού προγράμματος για τη μόλυνση των θαλασσών από τους μαθητές του  Α΄2 τμήματος  με την επίβλεψη ττης  δασκάλας   του τμήματος  Σοφίας Ριζογιάννη Στο πρόγραμμα συμμετέχουν οι εκπ/κοί Ράνια Σιώμου, Μαρία Κωλέττη και Δημήτρης Τζαβάρας. Η δράση έγινε με την παρουσία των γονέων του τμήματος.(Οι μαθητές του Α΄2 αφιέρωσαν το δρώμενο στους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης που ήταν προσκεκλημένοι, ως ανταπόδοση της δεξίωσης που τους είχαν κάνει οι μαθητές της ΣΤ  την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου  κατά τη μετάβασή τους από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό). 

 

 • 10.15 – 11.00 (χώρος σχολικών γιορτών) παρουσίαση  μουσικο-θεατρικών δρώμενων  από τους μαθητές των   Β΄1, Α΄1 τμημάτων με θέμα «Τα ξεφτέρια του Β1» και «Χορεύουμε και τραγουδάμε» (Α1), στα οποία παρουσιάστηκαν στιγμές της καθημερινής σχολικής ζωής,  με την επίβλεψη των  υπευθύνων των τμημάτων Χριστίνας Ρισβά  και Χριστίνας Στεφανοπούλου  με την παρουσία των γονέων των τμημάτων.

 

 

 

Δευτέρα 12/6/2017

 

 

 • 08.30-09.00 (χώρος σχολικών γιορτών)  έγινε ενώπιον όλων των μαθητών και των εκπαιδευτικών ο αποχαιρετισμός των μαθητών της  ΣΤ΄  Τάξης με παραινέσεις και συγχαρητήριες αναφορές του Δ/ντή του Σχολείου Νίκου Κοτοπούλη εκ μέρους της Σχολικής μας Κοινότητας προς τα παιδιά της ΣΤ΄ για την επιτυχή  6/ετή  φοίτησή τους στο 9ο Δημοτικό Σχολείο και  την ελπιδοφόρα  μετάβασή τους στο Γυμνάσιο, με την αγάπη και τις ευχές όλων μας να τα συνοδεύουν  στη νέα τους πορεία (λόγω της στενότητας του χώρου δε ήταν δυνατό να παρευρίσκονται και οι γονείς των μαθητών).Ακολούθως, μετά την καθιερωμένη φωτογράφηση, δόθηκε ως ενθύμιο από το σχολείο στους μαθητές DVD με τη φετινή μαθητική γιορτή της ΣΤ΄ στις 23/3/2017 στον Παμμικρασιατικό και   DVD με την περυσινή  θεατρική  παράσταση της Ε΄ «Η Μόμο» στις 6/6/2016 στο Αρχαίο Ωδείο. Ο Δ/ντής του σχολείου τόνισε τη σημαντικότητα  τέτοιων εκδηλώσεων στις οποίες συμμετέχει και τις παρακολουθεί ολόκληρη η Σχολική Κοινότητα, για την αίσθηση  συνοχής,  συμπόρευσης  και ενότητας των μελών της  που δίνεται μέσα από τις εκδηλώσεις αυτές αυτές.

 

 • 09.00-09.40 (προαύλιο) αθλητικά  ομαδοσυνεργατικά  δρώμενα από τους μαθητές μαθητές της ΣΤ΄ τάξης  , ενώπιον των μαθητών του σχολείου με τη επίβλεψη των εκπ/κών Φυσ. Αγωγής  Κωστούλας Σερέτη και Σωκράτη Δημητρόπουλου.

 

 • 10.00-11.00 (προαύλιο) αθλητικά  ομαδοσυνεργατικά δρώμενα από τους μαθητές του Ε΄2 με την επίβλεψη του εκπ/κού  Φυσ. Αγωγής  Σωκράτη Δημητρόπουλου και του δασκάλου  του τμήματος Ανδρέα Ανδρουτσόπουλου.

 

 • 10.00-11.00 (προαύλιο)  αθλητικά   ομαδοσυνεργατικά  δρώμενα από τους μαθητές της Γ΄ Τάξης  με την επίβλεψη της εκπ/κού  Φυσ. Αγωγής  Κωστούλας Σερέτη  και  του δασκάλου  του τμήματος Ανδρέα Κάτσενου.

 

 • 10.45-11.30 (αίθουσα Ε΄2)  2/ωρο μουσικό δρώμενο από τους μαθητές του Ε΄2  με χορωδιακή απόδοση τραγουδιών με τη συνοδεία μουσικών οργάνων, με την επίβλεψη δασκάλου  του τμήματος Ανδρέα Ανδρουτσόπουλου και του εκπ/κού Μουσικής Δημήτρη Τζαβάρα.

 

 

 

 

Tετάρτη 14/6/2017

 

 • 08.30-09.30  (χώρος σκηνής στην είσοδο του σχολείου)  παρουσίαση  μουσικο- θεατρικού δρώμενου  από τους μαθητές του  ΣΤ΄1, με θέμα «Ταξίδι στην εφηβεία», μια χαρούμενη  αναφορά για τη ζωή στο σχολείο  και τη  μετάβαση των μαθητών στο Γυμνάσιο,   με την επίβλεψη της δασκάλας του τμήματος Αναστασίας Ανδρικογιαννοπούλου, τη θεατρική επιμέλεια  της εκπ/κού θεατρικής αγωγής Ράνιας Σιώμου  και τη συμβολή στο τραγούδι στα αγγλικά της  εκπ/κού Εύης Μαλακάση, με την παρουσία των γονέων του τμήματος.Στο πλαίσιο της εκδήλωσης  έγινε απονομή αναμνηστικών στους  μαθητές του ΣΤ΄1 από το Σύλλογο Γονέων του σχολείου μας τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.Ακολούθησε  δεξίωση για τους μαθητές και γονείς του τμήματος με κεράσματα στην αίθουσα  Α΄2, λόγω παράλληλης γιορτής του Ε΄1 στον 1ο όροφο).

 

 • 10.10 – 11.30 (αίθουσα Ε΄1) παρουσίαση  θεατρικού δρώμενου  από τους μαθητές του  Ε΄1, με θέμα «Το σεντούκι με τις 5 κλειδαριές», μια θεατρική απόδοση από τους μαθητές του ομώνυμου βιβλίου του Ευγενίου Τριβιζά, στο πλαίσιο της φιλαναγνωσίας, με την επίβλεψη της δασκάλας του τμήματος Άννας Κόττα και την παρουσία των γονέων του τμήματος. Ακολούθησε  δεξίωση για τους μαθητές και γονείς του τμήματος με κεράσματα στο διάδρομο έξω από την αίθουσα.

 

 • 12.00-13.15 (αίθουσα ΣΤ΄2)  παρουσίαση  μουσικο- θεατρικού δρώμενου  από τους μαθητές του  ΣΤ΄2, με θέμα «Γίνε μαζί μου παιδί», μια χαρούμενη ενδοσχολική προσέγγιση της σχολικής ζωής  και της  μετάβασης των μαθητών στο Γυμνάσιο,  με την επίβλεψη του δασκάλου του τμήματος Νίκου Παπαδόπουλου και την παρουσία των γονέων του τμήματος.Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγινε  απονομή αναμνηστικών στους  μαθητές του ΣΤ2 από το Σύλλογο Γονέων του σχολείου μας τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.Ακολούθησε  δεξίωση για τους μαθητές και γονείς του τμήματος με κεράσματα στο διάδρομο έξω από την αίθουσα.

 

  

ypaideias      digi school       Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο      Saferinternet.gr

Επισκέπτες του ιστοχώρου μας:

2.png2.png3.png4.png0.png2.png
Μέσα στην ημέρα:23
Μέσα στο μήνα:924
Συνολικά:223402