Στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού πραγματοποιήθηκαν αθλητικές δράσεις  με θέμα «Συμμετέχω και μαθαίνω για τα Ολυμπιακά ιδεώδη μέσα από τα ολυμπιακά και παραολυμπιακά αθλήματα» που επιμελήθηκαν και διοργάνωσαν οι εκπαιδευτικοί   Φ.Α. Παναγιώτα Δανιγγέλη και Κωστούλα Σερέτη σε συνεργασία  με τον Δ/ντή του σχολείου,  και  με την επίβλεψη  όλων των εκπαιδευτικών.

Στο χώρο του σχολείου  έγιναν ενημερωτικές προβολές με θέμα τα ολυμπιακά αθλήματα με την επίβλεψη της εκπ/κού Η/Υ Μαρίνας Μελίστα τις οποίες παρακολούθησαν οι μαθητές όλων των τάξεων  και παρουσιάστηκε από τον εξειδικευμένο αθλητή  Σ. Ζήκο στους μαθητές το ολυμπιακό άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ-πονγκ).

Στο χώρο του  Αθλητικού Πάρκου   (όπισθεν Loux)  όλοι οι μαθητές συμμετείχαν σε λαμπαδηδρομία  με αυθεντική ολυμπιακή δάδα από  τους ολυμπιακούς αγώνες του  Λονδίνου (2012), έτρεξαν σε σκυταλοδρομίες, έπαιξαν ποδόσφαιρο και ενημερώθηκαν για το ολυμπιακό άθλημα της ποδηλασίας  από τον αθλητή  του Ποδηλατικού  Ομίλου  Πατρών  Π. Χαλκιόπουλο.

 Η δράση εντάσσεται  στο πλαίσιο του Κοινωνικού Σχολείου.

ypaideias      digi school       Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο      Saferinternet.gr

Επισκέπτες του ιστοχώρου μας:

2.png2.png5.png9.png1.png9.png
Μέσα στην ημέρα:14
Μέσα στο μήνα:59
Συνολικά:225919