Σήμερα 17/11/2020  με το σχολείο κλειστό λόγω κορονοιού, θυμόμαστε τις γιορτές των προηγούμρνων ετὠν, μια από τις οποίες ανασύραμε από το αρχείο.

Την Παρασκευή 16/11/2018   πραγματοποιήθηκε  στο Σχολείο μας η  Σχολική Γιορτή για την  45η Επέτειο τoυ Πολυτεχνείου την οποία ετοίμασαν και παρουσίασαν οι   μαθητές της  Δ΄ Τάξης  με την επιμέλεια των εκπαιδευτικών της τάξης  Άννας Κόττα  και  Μαρίας Μαυρομμάτη,του εκπαιδευτικού  ΜουσικήςΑντώνη Αριστάρχουμε τη συμβολή της εκπ/κού   Θεατρ. αγωγής Μαριάννας  Ξυνή. Οι μαθητές παρουσίασαν με  ζωντάνια και θεατρικότητα το επίκαιρο θεατρικό χρονικό «Το Καφενείο  Η ΕΛΛΑΣ»....

   αναδεικνύοντας πτυχές και στιγμές  του αντιδιδακτορικού αγώνα των φοιτητών και των πολιτών.Για το  περιεχόμενο και το νόημα της γιορτήςκαι του αγώνα των φοιτητών μίλησε περιεκτικά η δασκάλα του Δ΄1 Άννα Κόττα, ενώ οιμαθητές της χορωδίας τραγούδησαν  επίκαιρα τραγούδιαμε τη διεύθυνση του μουσικού Αντώνιου Αριστάρχου. Στο τέλος έγινε προσκλητήριο των νεκρών του πολυτεχνείου από τους μαθητές.

Ο διευθυντής του σχολείου Νίκος Κοτοπούλης στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στον πατρινό νεκρό του πολυτεχνείου Γιώργο Σαμούρη  τονίζοντας την ανάγκη προσήλωσης όλων χωρίς αμφιταλαντεύσεις στην κοινοβουλευτική δημοκρατία και στη σημασία που έχει να προσπαθεί κανείς να εμπεδώνει τη δημοκρατία τόσο στην πολιτική όσο και στην κοινωνική, επαγγελματική, οικογενειακή  και προσωπική του καθημερινότητα. 

 

Επισκέπτες του ιστοχώρου μας:

2.png2.png3.png4.png0.png3.png
Μέσα στην ημέρα:24
Μέσα στο μήνα:925
Συνολικά:223403