Την Παρασκευή 22/12/2017 οι μαθητές της ΣΤ΄Τάξης (ΣΤ΄1 και ΣΤ΄2) επισκέφθηκαν το θεραπευτικό παιδαγωγικό κέντρο Πατρών ατόμων με νοητική υστέρηση  "ΜΕΡΙΜΝΑ"  και  είπαν χορωδιακά τα Κάλαντα  μεταφέροντας  τις ευχές όλων των μαθητών του σχολείου μας, έδωσαν χριστουγεννιάτικες κάρτες, πρόσφεραν ένα ποσό για τις ανάγκες της Μέριμνας  από το χριστουγεννιάτικο παζάρι* της τάξης 

 και πήραν από ένα ωραίο σελιδοδείκτη που έφτιαξαν τα παιδιά της Μέριμνας.

Oi μαθητές συζήτησαν με τους τροφίμους και το υποστηρικτικό προσωπικό της Μέριμνας και αυτό που αποκόμισαν ήταν μια  σημαντική εμπειρία αλληλεγγύης και ενσυναίσθησης όπως  ανέφερε ο Δ/ντής του  Σχολείου Nίκος Κοτοπούλης..

Τους μαθητές συνόδευσαν οι δασκάλες της τάξης Άννα Κόττα (ΣΤ1) και  Μαρία Μαυρομμάτη (ΣΤ2) και ο εκπ/κός Μουσικής Δημήτρης Τζαβάρας  που  είχε τη μουσική επιμέλεια.

* Το παζάρι  έγινε στο σχολείο τη Δευτέρα 18/12/2017  και την Πέμπτη  21/12/2017 με  ωραίες  χριστουγεννιάτικες  κατασκευές, χειροτεχνίες  και γλυκίσματα,   που έφτιαξαν οι μαθητές της ΣΤ΄  στο σχολείο και το σπίτι. Τη δράση οργάνωσαν οι δασκάλες της ΣΤ τάξης  με  την υποστήριξη της εκπαιδευτικού  Εικαστικών  Μαρίας Κωλέττη. 

 

 

Επισκέπτες του ιστοχώρου μας:

2.png2.png3.png4.png4.png8.png
Μέσα στην ημέρα:1
Μέσα στο μήνα:970
Συνολικά:223448